
CITIȚI POVESTEA BUCĂTĂRIEI IRAKIENE
Restaurantul La Falafel
FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU
BUCĂTĂRIA IRAKIANĂ

Restaurantul La Falafel este un restaurant cu specific irakian, cu bucătărie tradițională arăbească care excelează prin mâncăruri cu gusturi exotice rafinate și condimentate, prospețime și savoare.
PROGRAM RESTAURANT LA FALAFEL
Luni-Duminică: NON-STOP
Bucătăria Irakiană
Bucătăria irakiană de aici este un amestec de ingrediente din diferite regiuni, o mixtură bogată în arome și culori, o alternativă gustoasă și sănătoasă, pe placul multora. De la carne la cele mai proaspete fructe, de la legume la ulei de măsline și mirodenii exotice, meniul irakian vă va uimi prin simplitate, dar și prin diversitate. Într-adevar, varietatea ingredientelor folosite și modul simplu de prelucrare, au făcut ca această bucătărie să fie considerată pe drept cuvânt drept una dintre cele mai sănătoase de pe mapamond. Ca să vă faceți o idee despre bucătăria Irakului, trebuie mai întâi să gustați salata de cereale cu roșii, mentă și pătrunjel ("tabbouleh"), ("fatus"), pastă de năut cu susan ("humus"), salată de vinete cu susan și rodii ("mutabbal") și neapărat "sarmalutele" în frunze de vița de vie.
Ospitalitatea arabă
Veți fi uimiți de ospitalitatea care, de altfel, face parte din cultura acestui popor. În Irak este o mândrie să ai oaspete la masă, să îi oferi ceai sau cafea și să îl întreții, iar masa în sine constituie un adevărat ritual. Un irakian nu manâncă niciodată singur!